Priisle asumis tähistatakse neljandat adventi

0

Pühapäeval, 20. detsembril tähistatakse Priisle asumis, Linnamäe tee 79 ja 83 vahelisel platsil jõulupuu juures neljandat adventi. Seekord süüdatakse advendi viimasel pühapäeval traditsioonilist küünla, esineb puhkpilliorkester ja jõuluvana kostitab lapsi magusa maiusega.

“Jõuludeni on jäänud vaid mõni päev, lähenemas on võluaeg – kingitused, soovide täitumine ja hubased õhtud perega. Nädalavahetuseks avatakse kultuurikeskuse Lindakivi juures jõuluväljak, kuhu saab perega pühademeeleolu nautima minna. Sel pühapäeval aga kutsume Linnamäe tee 81a jõulupuu juurde süütama viimast – neljandat advendiküünalt, mis tähistab jõulude peatset saabumist,“ ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Neljas advendiüritus algab pühapäeval, 20. detsembril kell 12 Linnamäe tee 81a platsil jõulupuu juures, Mahima XXX kaupluse kõrval. Üritus algab enne jõule viimase advendiküünla süütamisega. Piduliku meeleolu loob puhkpilliansambel Brassical, kes on lasnamäelastele tuttav oma sütitava esitusega Lasnamäe päevade raames. Muusikud esitavad lemmik- ja kuulsamaid jõululaule trompetil, tromboonil ja tuuba torudel. Nagu ikka lapsi ootab jõuluvana, kes jagab väikestele salmilugejatele magusaid maiustusi ning kõige pisemad külastajad saavad nautida ponisõitu. EELK Lasnamäe Püha Markuse kogudus ja linnaosavalitsus pakuvad tulel valminud glögi ja kostitavad külalisi piparkookidega.

Üritus toimub järgides kõiki koroonaviiruse epideemiaga seotud ettevaatusabinõusid.

Kommentaarid: