Lasnamäel avatakse vabaõhu liuväli

0

Reedel, 11. detsembril avatakse Lasnamäel Härma staadionil liuväli. Hooaja avamise puhul toimub pidulik üritus tasuta jääkasutuse, esinemiste, DJ ja maiustustega.

“Seni sai Lasnamäel uisutada ainult siseruumides asuvatel uisuplatsidel. Härma staadionil valmis vabaõhu uisurada eelmisel aastal. Kuigi see ehitati  peamiselt kiiruisutajate tarvis, otsustati sel aastal see laiemale avalikkusele avada. Nüüd on meie linnaosa elanikel oma väliliuväli, mille avamisele kutsume sel reedel,” ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Avaüritus toimub  reedel, 11. detsembril kell 16.00–20.00. Härma staadioni uisuväljakul näete näidisesinemisi, terve õhtu jooksul mängib jõulu- ja popmuusika DJ Erkki Sarapuult ning kõik saavad nautida kuuma alkoholivaba hõõgveini ja kohe ka liuvälja proovida. Avamispäeval on uisuväljaku külastamine ja uisulaenutus tasuta. Oluline on arvestada, et laenutatavate uiskude kogus on piiratud.

Tööpäevadel ja nädalavahetustel on Härma staadioni väliliuväli avatud kella 9–22. Piletihinnad leiate siit.  Kohapeal töötab uiskude laenutus, kuid tulla saab ka isiklike uiskudega. Uisuväljak ja uisulaenutus on avatud kogu talvehooaja.

“Tuleb rõhutada, et Härma staadionil asuv liuväli erineb teistest uisuväljakutest oma pikkuse ja kuju poolest. Muul ajal võib see olla tema puuduseks. Kuid nüüd, koronaviiruse epideemia ajal, aitab see inimesi hajutada ja ohutut vahemaad on lihtsam hoida. Vaatamata sellele ei ole mask ja üldine ettevaatus üleliigne,” lisas Vladimir Svet.

Kommentaarid: