Lasnamäel toimub korteriühistute veebiseminar

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub korteriühistute esimehi ja juhatuse liikmeid osa võtma 24. ja 25. novembril toimuvast veebiseminarist. Need on pühendatud lumetõrjele ja jäätumise vastasele tegevusele.

“Talvehooaja ettevalmistused on läbi viidud nii linna kui ka linnaosa poolt – tehnika on ooterežiimil, brigaadid on igal ajal valmis halva ilma vastu võitlema. Novembris jagas linnaosavalitsus ligi 400 korteriühistule üle 1100 koti graniitkillustikku, et võidelda jäiste oludega kortermajade ümbruses,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. „Seoses saabuva talvega tuletame infopäeval meelde korteriühistute kohustusi ning seda, kuidas kõige tõhusamalt suhelda lumetõrje eest vastutavate linnaettevõtjatega,” lisas Svet.

Veebiseminaril räägib Krausberg OÜ esindaja Lasnamäel kõnniteede ja pargiteede puhastamisest talvel ning Tallinna Teede AS esindaja  linnaosa sisekvartaalsete sõiduteede hooajalisest hooldusest. Samuti jagavad linnaosavalitsuse esindajad korteriühistutele soovitusi kortermajade sisehoovide koristamiseks külmal aastaajal. Infopäeva kavas on eraldi punktina Tallinna kaasava eelarve arutelu, mille raames räägitakse ideedekorjest ja selle projekti rahastamisest Lasnamäel. Huvilised saavad esinejatele küsimusi esitada.

Veebiseminarid korteriühistute esindajatele toimuvad kahes keeles. Teisipäeval, 24. novembril kell 17:30 vene keeles ja kolmapäeval, 25. novembril kell 17:30 eesti keeles. Kohtumine toimub Facebooki sotsiaalvõrgustikus. Veebiseminari saate külastada järgides linke:

– venekeelne veebiseminar (https://fb.me/e/13qqXMPnR) (24.11.2020)

– eestikeelne veebiseminar (https://fb.me/e/1YSYiQ9Lm) (25.11.2020)

Küsimuste korral võtke ühendust Lasnamäe Linnaosa Valitsuse linnamajanduse osakonnaga tel 645 77 61.

Kommentaarid: