Lasnamäel toimuvad Soome bestselleril põhinev märulifilmi võtte

0

26.- 30. oktoobrini 2020 filmitakse Tondiraba jäähalli parkimisalas osa režisöör Antti Jokineni lavastatud filmi Omerta stseenidest. Lasnamäe elanikel on võimalus saada märulifilmi kangelaseks.

„Lasnamäe linnaruumi mitmekesisus köidab üha enam erinevate maade režissööride ja filmitootjate tähelepanu. Linnaosas toimuvad peaaegu igal aastal erineva mastaabiga filmivõtted. Omaette vaatamisväärsus on Laagna tee, mida filmitegijad väga armastavad, kuid piirkonna avarus ja mitmekesisus loovad katsetamisruumi uute ideede ja võttepaikade proovimiseks,” ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet. “Loodame, et piirkonna elanikud suhtuvad filmivõtetega seotud ebamugavustesse mõistvalt, kuid seekord ei panda teed kinni,” lisas Vladimir Svet.

Filmivõtted toimuvad spetsiaalselt ehitatud ühekorruselises paviljonis Tondiraba halli kõrval asuva parkla kirdepoolses osas. Osa filmi episoode filmitakse peamiselt ööajal – kella 16.00–3.00. Seoses helikopteri maandumisega võib neljapäeva, 29. oktoobri õhtul kosta müra. Filmimeeskond vabandab ebamugavuste pärast ja tänab mõistva suhtumise eest.

Soome filmifirmad Cinematic ja Stellar Film kutsuvad taustanäitlejad osalema filmi ühe võtmestseeni võtetel, kus presidendi vastuvõtul toimub palee ootamatu ülevõtmine. Lisateave ja osalemistaotlused tuleks saata e-posti aadressile omertacasting@stellar.ee.

Märulifilm “Omerta” põhineb Ilkka Remese bestselleril “6/12”. Filmi esilinastus on kavandatud 2021. aastaks.

Kommentaarid: