Neljapäeval saab Lasnamäel tasuta juriidilist nõu õigusapteegist 

0

22. oktoobril algusega kell 10 Kultuurikeskuses Lindakivi toimuv õigusapteek teenindab abivajajaid eesti ja vene keeles.

„Linnaosades korraldatavad õigusapteegid on hea lahendus neile, kes ühel või teisel põhjusel ei saa või ei julge otsida õigusabi mujalt. Suureks plussiks on ka asjaolu, et elanikke teenindatakse elavas järjekorras ja et kohal on väga erinevatele õigusküsimustele spetsialiseerunud juristid,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Tasuta juriidiline nõustamine toimub neljapäeval, 22. oktoobril ajavahemikus kell 10-14 Kultuurikeskus Lindakivi fuajees. Apteegi lahtiolekuaegadel on keskusesse oodatud kõik abivajajad, tagatud on tasuta õigusalane nõustamine eesti ja vene keeles.

Huvilisi nõustatakse perekonnaõiguse, elatisrahade nõuete, pärimisõiguse, notaritoimingute, pankroti-ja täitemenetluse, töövaidluste lahendamise, korteriühistute problemaatika, tarbijakaitse probleemide, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemise, dokumentide vormistamise, lepingu- ja võlaõiguse alal.

Õigusapteek korraldatakse koostöös Tallinna linnaga.

Kommentaarid: