Lasnamäel lõpetati kvartalisiseste teede suuremahuline remont

0

Tänavu juunis alguse saanud, mitme Lasnamäe asumi kvartalisiseste teede taastusremonttööd lõppesid käesoleval nädalal.

“Käesoleval aastal toimusid Lasnamäel suuremahulised kvartalisiseste teede taastusremonttööd. Suuremad teetööd toimusid Vilisuu ja Tondiraba tänavatel, kus lisaks sõiduteedele taastati ka külgnevate kõnniteede asfaltkatend. Samuti remonditi Läänemere ja Linnamäe tee vaheline sõidutee ja kõnniteed ning osa Linnamäe tee kõnniteedest. Kauaoodatud taastusremonttööde objektideks olid ka Laagna Gümnaasiumi lähedal asuv kõnnitee ja Härma tänava garaažide ümbruse teed. Lisaks parandati Punane 17 ümbruse jalgteed, ”ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. “Praegu käib Loopealse asumis Angerpisti kergliiklustee rajamine. Töödega plaanitakse lõpetada novembris, ”lisas Svet.

Tööde käigus vahetati sõidu- ja kõnniteede asfaltkate, amortiseerunud äärekivid ja kanalisatsiooniluugid, paigaldati uued liiklusmärgid ja taastati haljastus.

Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti tellimusel teostas töid Viamer Grupp OÜ. Omanikujärelevalve korraldas TPJ Inseneribüroo OÜ. Tööde maksumus oli 895 000 eurot.

Kommentaarid: