Lasnamäe linnaosa vanem jätkab oktoobrikuus elanike vastuvõtmist telefoni teel

0

Sel neljapäeval, 1. oktoobril alates kell 15.00 saab tunni aja vältel iga linnaosa elanik esitada küsimust, pöörduda murega või arutada teemat linnaosa vanem Vladimir Svetiga telefoni teel.

„Igal nädalal saame otseliinile elanikelt suure hulga kõnesid ettepanekute ja kommentaaridega Lasnamäe heakorra ja selle parendamise kohta. Praktika on näidanud, et selline suhtlemisviis lasnamäelastega on palju kiirem ja aitab saada paremat ülevaadet piirkonnas toimuvast. Iga kõne ja sõnum on meie jaoks väga oluline ja ei jää tähelepanuta ” ütles vanem Lasnamäe Vladimir Svet.

Vastuvõtupäev jäi samaks, kuid kellaaeg on muutunud – alates septembrist toimuvad linnaosa vanema telefonivastuvõtud neljapäeviti kell 15-16, helistada tuleb telefonile 645 7780. Eelnev registreerimine pole vajalik.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel aadressil lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehel https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: