Lasnamäe Prismas algavad põhjalikud uuendustööd

0

Lähtuvalt klientide ootustest algavad käesoleval nädalal Lasnamäe Prismas põhjalikud uuendustööd. Kauplus jääb uuenduste tegemise ajal pidevalt avatuks ning klientidele suletakse üksnes need sektsioonid, kus parasjagu ümberkorraldused toimuvad.

Prisma Peremarketi operatiivdirektor Teemu Kilpiä sõnul valmib uue kontseptsiooniga Lasnamäe Prisma eeloleval talvel.

„Uuendame Lasnamäe kauplust nii väljanägemise kui tootevaliku osas lähtuvalt Soome emafirmas S-Grupp loodud kontseptsioonist. Muudatused hõlmavad toidu- ja tööstuskauba väljapaneku paigutusi, sortimenti ning poe üldist väljanägemist. Küsime ka Lasnamäe elanikelt ettepanekuid poes tehtavateks uuendusteks nii sotsiaalmeedias kui poe infoletis olevate tagasiside ankeetidega,“ ütles Kilpiä.

Tänavu sügisel Lasnamäe Prismas tehtavad uuendused järgivad üldjoontes Rocca al Mare Prismas möödunud sügisel tehtud uuendusi.

Prisma Peremarketi haldusjuht Rauno Marosovi sõnul võetakse muuhulgas Lasnamäe Prismas kasutusele uued energiasäästlikud külmriiulid puu- ja juurviljaosakonnas ning teenindusletis.

Prisma Peremarket vabandab klientide ees võimalike ebameeldivuste pärast uuenduste tegemise ajal. Pärast nende lõppemist tekivad poes uued ostlemisvõimalused ning müügile tulevad mitmed trendikad tooted nii toidukaupade kui tööstuskaupade kategooriates.

Prisma Peremarket AS tegutseb Eestis alates 2000. aastast.  Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas ühtekokku üheksa kauplust, mis pakuvad koos tugiüksusega tööd pea 900 inimesele. Prisma on kõige laiema valiku ja ühe soodsaima ostukorviga poekett Eestis. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel.

Kommentaarid: