Taasiseseisvumispäeva tähistamine algab vabaõhukontserdist Lasnamäel

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub täna, 20. augustil kell 17.00 Eesti Vabariigi taasiseseisvumispäeva kontserdile, mis toimub Kultuurikeskus Lindakivi kohviku terrassil.

„Vaatamata mõningatele muudatustele kontserdi kavas, kutsume kõiki veetma õhtupoolikut vabas õhus sõprade ja lähedaste seltsis nautides meeldivat muusikat ning tundes rõõmu jätkuva suve üle“, ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Vabaõhukontserdil esinevad kauaaegne rahvusooperi solist Väino Puura, Jaan Kirss ja ansambel Estonia Brass. Kontsert algab kell 17.00 ning sissepääs üritusele on kõigile tasuta. Vaatamata aastaajale ja lubatud ilusale ilmale, soovitame riietuda soojemalt ja võimalusel võtta kaasa kampsun või pleed.

Mõni minut enne kella 23.03 on kõik linlased oodatud kesklinna, Harjumäele, 20. Augusti väljakule traditsioonilisele Eesti Vabariigi hümni ühislaulmisele. Hümni ühislaulmine toimub juba kolmandat aastat järjest.

Kommentaarid: