„Rohelise rõdu“ tiitlile saab pretendeerida veel loetud päevad

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub kõiki linnaosa elanikke üles saatma konkursile „Roheline rõdu“ fotosid oma kaunistatud rõdust.

Veel kahel päeval, kuni 16. augustini, on lasnamäelased oodatud esitama konkursile „Roheline rõdu“ fotosid oma rõdule loodud aiast.

„Kahe nädala jooksul saime juba mitusada fotot meie linnaosa elanike kaunitest rõdudest. Paljud rohelised lahendused väärivad tähelepanu, kuid on ka neid, mis tõeliselti üllatavad“, märkis Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Konkursil osalemiseks peavad kortermajade elanikud saatma linnaosavalitsusse foto kaunistatud rõdust e-posti aadressile:anne.luiska@tallinnlv.ee, lisades oma nime, aadressi ja telefoninumbri.

Juba esmaspäeval valib komisjon, kuhu kuuluvad tunnustatu eksperdid nagu Kadrioru pargi juhataja Ain Järve, maastikuarhitekt Kersti Lootus, Tallinna Botaanikaaia direktori asetäitja Silja Konsa, Lasnamäe Linnaosa Valitsuse linnamajanduse osakonna juhataja asetäitja Diana Buchman, Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalameti juhataja asetäitja Elena Sapp ja haljastuse osakonna juhataja ja linna maastikuarhitekt Kristina Kupper ning Hortese esindaja Eevi Haav-Reemet, välja kaunimad rõdud ja lodžad

Valitakse 3 parimat ja lisaks 10 muljetavaldavat rõdu, professionaalne fotograaf pildistab valitud rõdusid fotonäituse jaoks. „Võitjate väljaselgitamisel võetakse arvesse kujunduse originaalsust ja värvikirevust, lillede ja taimede mitmekesisust, samuti rõdu üldist esteetilist väljanägemist“, selgitas linnaosavanem. „Ilusad rõdud on osa linnakultuurist, seepärast peab igati toetama ja ergutama sellist linnaelanike kirge“, lisas ta.

Konkursi võitjad tehakse teatavaks hiljemalt 17. augustil. Võitjatega võetakse ühendust telefoni või meili teel. Auhinnatseremoonia toimub Lasnamäe Päevadel ja fotodega parimatest rõdudest saab tutvuda näitusel Lasnamäe Hortese poe klaaspaviljonis ajavahemikul 24. augustist kuni 06. septembrini.

Kommentaarid: