Lasnamäe lastekeskus kutsub suvelaagrisse

0

Suvi on kõige ilusam aastaaeg, eeskätt laste jaoks! Suvel võib puhata, mõtlemata õpingutest ja kodutöödest. Tahad – lähed randa päevitama või suplema, tahad – suundud hoopis metsamatkale. Kuid lapsevanemad on tihtipeale liiga hõivatud… Mis siis lastele jääb? Nutividinad. Nendega on valem lihtne: mäng (chat) korrutatud ajaga annab vastuseks (ükskõik mille) sõltuvuse. Päriselu ei paku enam mingit huvi. Lapse elu möödub ekraani taga.

Et seda ei juhtuks, töötabki Lasnamäe lastekeskus. Päevakeskuses ja ööpäevastes rühmades käivad lapsed kogu õppeaasta vältel linnaosade sotsiaalhoolekande osakondade suunamisel.

Kuid suvel? Suvel on meil laager ka!

Meie laager on eriline – kodune, kammerlik. Meie juures lapsed puhkavad ja avardavad silmaringi. Ilusa ilma korral toimuvad kindlasti jalutuskäigud. Ja mitte ainult supelrandadesse – meil on ju suurepärane linn vapustava ajalooga! Vihma-tuule-tormi korral toimuvad muuseumikülastused, töötoad, väljasõidud… Vaba aja sisustamise ja turvalisuse tagamise eest vastutavad lastekeskuse professionaalsed pedagoogid ja psühholoogid.

Kui teil ei ole aega ega võimalust viia last puhkusele või lihtsalt minna temaga linnaranda, võtke meiega ühendust! Laagris olles tutvub laps nii erinevate linnarandadega (kus lapsel hoiavad silma peal pedagoogid), kui ka õpib mängima, suhtlema eakaaslastega ja saab endale uusi sõpru!

Laager toimib aadressil Uuslinna tn 3a (igal koolivaheajal). Tänavu suvel saab teie laps laagris puhata 24.–28.augustini. Broneerimine ja lisainfo kohapeal või telefonil 635 6828.

Kinkige oma lastele õnnelik lapsepõlv!

Kommentaarid: