Lasnamäel toimub „Rohelise rõdu“ konkurss

0

3. – 16. augustil korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus esmakordselt konkursi, mille käigus valitakse „Lasnamäe roheline rõdu“. Fotonäitus kaunimatest rõdudest pannakse välja Tähesaju Hortese aianduspoes.

„Linnaosavalitsus kuulutab välja „Roheliste rõdude“ konkursi. Tahaksime tunnustada piirkonna elanikke, kes loovad oma rõdudele aedu. Kui tahame, et Tallinn oleks roheline linn, peame mõtlema mitte ainult parkidele ja metsadele, vaid ka rõdude ja hoovide peale. Kaunimate rõdude ja lodžade omanike autasustamine toimub Lasnamäe päevadel. Olen kindel, et meie elanikel on millega kiidelda“,ütles linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 16. augustiks saata oma kaunistatud rõdu kohta fotod e-posti aadressile anne.luiska@tallinnlv.ee, lisades oma nime, aadressi ja telefoninumbri. Kaunimad rõdud ja lodžad valib välja kompetentne žürii.

Auhinnatseremoonia ja parimate kavandite fotode näitus toimub 24. – 30. augustini Lasnamäe Hortese poe klaaspaviljonis.

“Sellel aastal toimub Lasnamäe Päeva tähistamine erilisel moel, nädalane sündmuste sari hõlmab nii meelelahutuslikke üritusi kui ka linnaosa eripära rõhutavaid ettevõtmisi. Selleks, et oma sünnipäeva tähistav linnaosa muutuks veelgi kaunimaks ja pidulikumaks, kutsun kõiki linnaosa elanikke sellesse ühiselt panustama“, lisas Svet.

Täiendav informatsioon Lasnamäe päevade kava kohta avaldatakse peatselt.

Kommentaarid: