Piletid filmile „Tenet“ võivad müügile tulla 12. augustil

0
Eesti ainus IMAX saal Lasnamäel, kinos Cinamon T1. Pilt: Patrik Tamm

Kinokompanii Warner Bros. andis teada muuhulgas ka Lasnamäel üles võetud filmi „Tenet“ uue esilinastuse kuupäeva. Erinevalt Hollywoodi traditsioonilisest praktikast nähakse filmi seekord Euroopas enne kui Ameerikas.

Euroopa esilinastuse uueks kuupäevaks on määratud 26. august. USAs linastub film esialgu vähestes kinodes 3. septembril. Filmi „Tenet“ saab näha kõigis võimalikes formaatides, kuid esmalt oli see filmitud IMAXi kaameratega. Eesti ainus IMAX asub Lasnamäel, kinos Cinamon T1.

Cinamoni juhatuse esimees Tatiana Tolstaya ütles et, tavaliselt tulevad piletid müüki kaks nädalat enne esilinastust. Praegu pileteid filmile „Tenet“ veel osta ei saa ja stuudio Warner Brothers korraldusel müügi alguskuupäeva veel ei avalikustata. Teavet pole ka selle kohta, kas esilinastuse kuupäevaks öeldud 26. august on lõplik. „Kui tulevik on ebaselge, siis on parem loota parimat. Me loodame väga, et uusi nakatumisi ei tule ja me näeme seda filmi suurtel ekraanisel veel enne tänavuse suve lõppu,“ märkis Tatiana Tolstaya.

Kui seekord läheb kõik kavakohaselt ja filmi esilinastust rohkem edasi ei lükata, siis võib piletimüük alata 12. augustil. Tõsi, kuivõrd Hollywood seda tavapärast praktikat järgib, on täna keeruline öelda. Piletite müüki tulekust teatab Cinamon veebileheküljel cinamonkino.com, samuti Facebookis ja Instagramis.

Christopher Nolani thrilleri „Tenet“ esilinastus  John Washingtoni ja Robert Pattinsoniga peaosades oli esialgu planeeritud 17. juuliks. Seejärel lükati esilinastust kahel korral edasi – 31. juulile ja 12. augustile. Seejärel teatati esilinastuse edasilükkamisest määramatuks ajaks ja varsti pärast seda teatas Warner Bros. uue kuupäeva – 26. augusti.

Kommentaarid: