Lasnamäel näidatakse TED2020 kõnesid suurelt ekraanilt

0

Reedel, 7. augustil toimub omanäoline sündmus, kus kõik huvilised saavad vaadata TED2020:Uncharted konverentsi parimaid kõnesid. Üritus korraldatakse T1 Mall kaubanduskeskuses, CINAMON kinos.

TEDxLasnamäe meeskond teatas oma Facebooki lehel, et kavatseb läbi viia tasuta üritust, kus saab vaadata tänavuse TED konverentsi kõige huvitavamaid kõnesid. Tegemist on unikaalse võimalusega näha esinemisi suurelt ekraanilt veel enne nende avalikustamist. Seanss kestab 18.00–22.00 ja toimub inglise keeles.

Igaaastase TED konverentsi formaadiks on lühikesed (kuni 18 minutit) ja jõulised kõned. Tänavu toimub konverents pealkirjaga TED2020:Uncharted alates 18 maist kuni 10. juulini veebis.

TEDxLasnamäe korraldajad hoiavad veel saladuses kõnesid, mida on kavas näidata Tallinnas, kuid on teada, et kõnelejate seas olid professionaalid väga erinevatest valdkondadest – bioloogia, bioinseneeria, kiirgus, arhitektuur, epidemioloogia, filmindus, majandus, antropoloogia jne. Konverentsil esinesid ka sellised maailmakuulsad inimesed, nagu Ameerika ettevõtja ja filantroop Bill Gates ja Afganistani president Ashraf Ghani.

TEDx — on TED’i projekt, mis annab üksikinimestele ja inimrühmadele võimalust korraldada iseseisvaid konverentse TED stiilis. TEDx konverents on sõltumatu sündmus, mida viiakse läbi TED litsentsi alusel.

 

Pilt: Ürituse läbiviimise koht

Kommentaarid: