Täna süttis Jüriöö pargis võidutuli

0

Täna, 23. juunil kell 12.30 jõudis võidutuli Jüriöö parki. Tule tõid Kadriorust Lasnamäele Kaitseliidu noorkotkad.

Kell 11 saatis president Kadrioru lossi eest võidutuled igasse maakonda, Lasnamäele Jüriöö parki jõudis tuli kell 12.30. Sellest süüdati tuli tuletornis ning mälestusküünal Vabadussõjas langenute mälestusmärgi ees.

Jüriöö pargist saadetakse tuled edasi Tallinnas paiknevate Vabadussõja mälestusmärkide juurde Kaitseväe kalmistule, Rahumäe kalmistule, Reaalkooli juurde ja Maarjamäele.

„Tallinna linnas jäävad sel aastal viiruseohu tõttu suured võidupüha ja jaanipäeva pidustused ära, kuid igaühel on võimalus Jüriöö pargist kaasa viia tuli, millest oma koduaias jaanituli süüdata,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Linnaosavalitsus juhib tähelepanu, et lõkke tegemine avalikus kohas on lubatud ainult Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti eelneval kooskõlastusel. Lõkke tegemine on lubatud ka linnavalitsuse välja ehitatud ja märgistatud lõkkeplatsidel ning koduaias, kus tuleb järgida kõiki ohutusnõudeid.

Kommentaarid: