Galerii: Lasnamäe on uhkelt esindatud linnaaianduse näitusel

0

Tallinna kesklinnas asuvas Tammsaare pargis avati linnaaianduse näitus “Söödav Tallinn”. Lasnamäe on esindatud Laagna teel asuva aiaga. Meie linnaosa värske linnaaed on arendamisel ka Ülemiste linnakus.

Näitusel saab tutvuda üha populaarsemaks muutuvate Tallinna kogukonnaaedadega. Linnakeskkonnas kasvatatakse söödavaid taimi juba kümnes kogukonnaaias ja hetkel on arendamisel veel kolm – Pirital, Kadriorus ja Ülemiste linnakus. 

Tallinna keskkonna- ja kommunaalameti linnaaianduse projektijuht Maria Derlõš toonitas intervjuus Linnalehele, et linnaaednikud teevad iga aasta koostööd ökoloogidega. Siiamaani kordagi ei ole ületatud raksemetallide sisaldumise norme.

Rohkem infot algatusest võib leida Facebooki rühmast “Söödav linn TLN”. Inimesed, kes soovivad luua uus kogukonnaaed, leiavad kontaktid siit.

Näitus on avatud 28. augustini. Tulge vaatama!

Kommentaarid: