Paekaare tänaval sõitis auto 16-aastasele jalgratturile otsa

0

Politsei palub abi autojuhi leidmisel, kes sõitis 16-aastasele jalgratturile otsa Tallinna Lasnamäe linnaosas.

Teisipäeval, kell 00.09 politseile teavitati õnnetusjuhtumist, mis juhtus Tallinnas Paekaare tänav 52a maja juures, kus jalgrattaga sõitnud 16-aastane poiss sai Paekaare tänavat ületades löögi paremalt lähenenud sõidukilt, mis pärast kokkupõrke toimumist ei peatunud ning jätmas liikumist. Jalgrattur ületas Paekaare tänavat mööda reguleerimata ülekäigurada jalgrattalt maha tulemata. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse. Esialgsetel andmetel juhtis sündmuskohalt põgenenud juht heledat värvi sõiduautot.

“Kokkupõrke korral peab kindlasti peatuma ja kontrollima, kas keegi vajab vajadusel arstiabi, helistama 112 ja käituma häirekeskuse töötaja juhiste järgi,” ütles liiklusjärelevalve keskuse patrullitalituse juht Varmo Rein. Ta meenutab, et kui jalgrattur on kokku põrganud teise jalgratta, jalakäija või tõukerattaga, on tegemist liiklusõnnetusega ja kui keegi saab vigastada, ei tohi enne politsei saabumist sündmuskohalt lahkuda.

Kõigil, kes sattusid õnnetust pealt nägema, palub politsei helistada telefonil 612 3000 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Sel aastal on Tallinnas ja Harjumaal juhtunud jalgratturi osalusel 90 liiklusõnnetust, milles on vigastada saanud 86 ratturit ja neli jalakäijat. Eelmisel aastal sama ajaga juhtus 40 liiklusõnnetust jalgratturi osalusel, milles hukkus üks, sai vigastada 38 ratturit ja üks jalakäija.

Kommentaarid: