Lasnamäe V NoorPROFF räägib õppimisest ja spordist eriolukorra ajal

0

Lasnamäe noortenõukogu koos noortekeskusega korraldavad reedel, 8. mail kell 16.30 viienda NoorPROFF-i ürituse, mis sel korral keskendub haridusteemadele. Veebikohtumise külalisesinejaks on Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev, kes vastutab linnas hariduse-, kultuuri- ja spordivaldkonna eest.

Seoses praeguse olukorraga toimub üritus Zoom programmi vahendusel veebiseminari vormis. “Oleme oma töö korraldanud nii, et saame edukalt NoorPROFF seeria ürituste läbiviimisega ka eriolukorra ajal jätkata, tehes seda praegu virtuaalses keskkonnas,” ütles Lasnamäe noortekeskuse juhi ülesandeid täitev Maria Kazlovskaya.

“Eelnevad seminarid annavad kinnitust, et NoorPROFi ürituse formaat sobib noortele suurepäraselt, sest nii saavad nad vahetult kuulata külalist kui ka  diskussiooni käigus esitada just neile huvipakkuvaid küsimusi. Tulenevalt praegusest eriolukorrast ja muutustest haridus- ja spordivallas, kutsusime külaliseks abilinnapea Vadim Belobrovtsevi. Usun, et online ürituse osalejad saavad palju põnevat ja vajalikku infot, mis neid igapäevaelus aitavad,” selgitas Maria Kazlovskaya.

Veebikohtumisel abilinnapeaga saavad noored võimaluse tutvuda külalise tegemistega ja esitada abilinnapeale küsimusi. „Õpilasena mõistan hästi, et praeguses olukorras, kus haridussüsteem on pöördeliselt muutunud, on õpilastel rohkem küsimusi kui vastuseid. Mul on väga hea meel, et abilinnapea Vadim Belobrovtsev on valmis noori toetama ning aktuaalsetel teemadel nõu andma,” ütles Lasnamäe Noortenõukogu esimees Mark Jefimov. 

Hariduslik üritus NoorPROFF on mõeldud noortele alates 14. eluaastast. Link Zoom videokonverentsile ja üksikasjalikud ühenduse loomise juhised avaldatakse päev enne üritust Lasnamäe noortekeskuse lehel ja ürituse lehelFacebookis.

Kommentaarid: