Lasnamäel toimub korteriühistute veebiseminar

0

Sel nädalal toimuvad Lasnamäel korteriühistute veebiseminarid, kus Terviseameti esindaja jagab õpetusi COVID-19 tõkestamiseks ja räägitakse linnaosa arenguplaanidest ja investeeringutest.

Linnaosa valitsus kutsub korteriühistuid seminarile aktiivselt osalema. „Lasnamäel on olnud  kombeks regulaarsed ümarlauad korteriühistutega. Kuna praegu neid näost näkku korraldada ei ole võimalik, proovime teha seda veebis. Kuigi viirusesse nakatunute arvu langus võib jätta tunde, et COVID-19 on taandumas, siis just praegu tuleb olla eriti hoolas korrusmajade puhastamisel,“ rõhutas Lasnamäe linnaosa Vladimir Svet. „Seetõttu jagab Terviseameti esindaja seminaril infot, mida peab järgima trepikodasid ja teisi üldkasutatavaid ruume puhastades. Räägime ka teistel teemadel, sest ka muu elu ei tohi viiruse tõttu seisma jääda.“

Seminari avab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet, kes räägib linnaosa arengust, lähima ja natukene kaugema tuleviku plaanidest ning linnaosa investeeringutest. Terviseameti vaneminspektor Natalja Võželevskaja jagab korteriühistutele soovitusi, kuidas teostada puhastustöid korrusmajades ning millele peab koristamisel tähelepanu pöörama. Veebiseminari lõpus tutvustab NutiParkla OÜ juhatuse liige Vladimir Kuts uut mobiiliäpi, mille abil saab optimeerida vabade parkimiskohtade leidmist linnaosa hoovides.

Korteriühistute veebiseminarid toimuvad kahes keeles. Kolmapäeval, 29. aprillil kell 16.00 vene keeles ja neljapäeval, 30. aprillil kell 16.00 eesti keeles.

Kui varem toimusid korteriühistute koosolekud linnaosavalitsuse loengusaalis, siis eriolukorra ajal korraldatakse veebiseminarid Zoomi videokõnede keskkonnas. Seminaridele tuleb eelnevalt registreerida aadressil:

– veebiseminar vene keeles https://bit.ly/350Jw1I (29.04.2020)

– veebiseminar eesti keeles https://bit.ly/352nWK7 (30.04.2020)

Kõigi registreerinutega võetakse ühendust ja selgitatakse, kuidas veebiseminariga liituda.

Kommentaarid: