Vladimir Svet: kutsume toetama Lasnamäe ettevõtteid

0

Lasnamäe linnaosa valitsus kutsub oma elanikke tarbima linnaosa ettevõttete tooteid ja teenuseid, et hoida elus kohalik ettevõtlus ning säilitada töökohti.

„Tänane eriolukord on keeruline nii töövõtjatele kui ka paljudele ettevõtetele. Valusalt on see tabanud linnaosa kohvikuid, sööklaid, pagaritöökodasid ja teisi toitlustajaid, kes pakuvad paljudele lasnamäelastele tööd ning kelle juures võib ka praegu turvaliselt tellida toidu koju või kaasa,“ rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

„Lasnamäel on palju ettevõtteid, kes on veel avatud ja kelle eluspüsimine sõltub tarbimisest. „Kutsume lasnamäelasi üles võimalusel kasutama oma kodulinnaosa ettevõtete pakutavaid teenuseid, et aidata säilitada piirkonna töökohti,“ lisas Vladimir Svet.

Linnaosavalitsuse Facebooki lehel on välja toodud nimekiri lahti olevatest toidukohtadest. Nimekiri täieneb.

Kommentaarid: