VIIRUS: Filipp Kirkorovi kontsert Tondirabas lükkub edasi

0

Võttes arvesse hetke olukorda ning Eesti Vabariigi  Valitsuse ja Tervishoiuameti  soovitusi ning muretsedes inimeste ohutuse ja tervise pärast, korraldaja on otsustanud Filipp Kirkorovi kontserdi edasi lükata 3. oktoobrile 2020.

“Täna pidasime läbirääkimisi Filipp Kirkorovi kontserdi korraldajaga ja jõudsime ühise arusaamiseni, et Eestis tekkinud kriisiolukorras ei saa see suurüritus Tondiraba jäähallis 13. märtsil toimuda. Kontsert lükatakse edasi selle aasta sügisesse, seega ei jää publik oma lemmikartisti esinemisest ilma. Tunnustame kõrgelt korraldajat selle raske, aga vastutustundliku otsuse ja koostöövalmiduse eest – anname endale aru, kui keeruline on ära jätta ja edasi lükata nii suurt üritust, eriti olukorras kus kõik ettevalmistused on juba tehtud,” ütles oma Facebookis Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev.

Kõik ostetud piletid kehtivad uuel kuupäeval. Korraldajad loodavad avalikkuse mõistmisele ning tänavad ka Filipp Kirkorovit Eesti elanike tervisest hoolimise eest. Piletite tagasiostu osas annab korraldaja info lähipäevil. 

 

Kommentaarid: