Lasnamäele tuleb veel üks maailma tuntuimatest kiirtoidubrändidest

0

Tallink Grupp avab sel kevadel Ülemiste keskuses Burger Kingi kiirtoidurestorani. Aasta esimeses pooles avab Tallink Eestis neli restorani ning sel aastal kokku vähemalt kaheksa üle terve Baltikumi.

Tallink Grupp teatas mullu septembri lõpus, et omandas eksklusiivsed Burger Kingi frantsiisiõigused Baltikumis. Sügisel asutas Tallink restoranide opereerimiseks tütarettevõtte OÜ Tallink Fast Food, mis on omakorda registreerinud tütarfirmad Leedus ja Lätis. 

„Burger Kingi tuntuim toode on ikooniline Whopperi burger, mis enam kui 60-aasta pikkuse ajalooga on ameerikapärase burgeri sünonüüm kõikjal üle ilma,“ lausus Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene portaalile kaubandus.ee. „Juba 2016. aastal tegi Tallink ajalugu, avades maailma esimesed Burger Kingi restoranid merel ning nüüd toome nii Whopperi kui kogu Burger Kingi hinnatud valiku nii Eesti kui ka Läti ja Leedu inimesteni.“

Esimesed globaalse kiirtoiduketi Burger King restoranid avatakse sel kevadel Tallinnas, esmalt Rocca al Mare ja seejärel Ülemiste ostukeskustes. „Esimeste restoranide asukohtade otsimisel seadsime terves Baltikumis endale sihiks leida kohad, kus on paigas tugev infrastruktuur ning kus on igapäevaselt suur külastajate hulk, et olla inimestele kohe võimalikult lähedal. Kaubanduskeskused on selleks ideaalne ja loogiline valik ning Tallinna puhul on populaarseimateks ostukeskusteks kahtlemata Rocca al Mare ja Ülemiste,“ kommenteeris esimeste restoranide asukohavalikut Tallink Grupi kaldakaubanduse juht Katre Kõvask.

Restoranide avamise ja opereerimisega Eestis, Lätis ja Leedus loob ettevõte kolmes Balti riigis kokku ligi 800 uut töökohta. Iga avatud restorani frantsiisilepingu pikkus on 20 aastat. Täpsemad asukohad lisaks Rocca al Marele, Balti jaamale ja Ülemiste keskusele avaldatakse lähiajal.

Ülemiste keskuses juba töötavad esimesed 2 maailma kiirtoidurestorani tippbrändide pingereast: McDonalds ja viimati avatud KFC. Burger King on maailma populaarsuse edetabelis kuuendal kohal.

Kommentaarid: