Timur & Partizanid reedel Lindakivi keskuses

0

Sel reedel saavad kõik huvilised külastada bändi “Timur & Partizanid” kontserti, mille pealkirjaks on “Armastusest”.

6. märtsil kell 19.00 kultuurikeskuses Lindakivi toimub pidulik kontsert, mis on pühendatud rahvusvahelisele naistepäevale. Laval näitleja ja laulja Timur Ilikajev oma bändiga Partizanid, kes esitavad laulud armastusest kuues keeles. Kontsert on tasuta.

Kontsert toimub Lasnamäe linnaosavalitsuse toetusel. Bänd “Timur & Partizanid” tähistab tänavu 10-aastast juubelit. Muusikud alustasid Viktor Tsoi loomingu esitlemisest omapärases seadmes, millele lisandusid džässi elemendid. Arranžeeringuid tehti kodus, seejärel viimistleti juba ühistel proovidel. Esimene kontsert toimus Von Krahli teatris. Praegu lisaks „Tsoi lauludele“ repertuaaris on veel järgmisi programme: „Võidulaulud“, „Võssotski laulud“, „Merelaulud“, „Laulud filmidest“, „Retro hitid 60-70“, „Romansid“, „Meie laulud“ ja „Armastusest“ kuues keeles – vene, eesti, inglise, prantsuse, hispaania ja itaalia.

Kommentaarid: