Lasnamäe noored käisid Linnahallis

0

Kolmapäeval, 26. veebruaril toimus juba teist korda üritus NoorTuur, mille käigus noored külastasid Tallinna Linnahalli.

Koolivaheajaks Lasnamäe Noortenõkogu koos Lasnamäe Noortekeskusega mõtlesid välja NoorTuuri Linnahalli. Külastamise käigus noored tutvusid Põhja-Euroopa suurima kontserdisaaliga, mis mahutab ligi 4300 inimest ning aktiivselt esitasid küsimusi maja kasutamise ja tuleviku kohta.

Sümboolne on ka see, et Linnahalli külastamine langes kokku Linnahalli rekonstrueerimise lepingu allkirjastamisega. Seega noored saavad pärast rekonstrueerimist tulla ja võrrelda valmis saanud hoone sellega, kuidas see nägi enne välja.

Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja Jelena Kalbina aktiivselt toetab noortealgatusi: “Mul on hea meel, et noored tunnevad huvi uute kohtade avastamise vastu, avardades oma silmaringi. Lasnamae Noorte Nõukogul on veel palju huvitavaid ideid ja ettepanekuid ning Linnaosa Valitsus on valmis olema toeks nende ellu viimisel”.

Tulevikus linnaosa Noortenõukogul on plaanides proovida külastada selliseid kohti, nagu näiteks vangla või päästekomando. NoorTuur on Lasnamäe Noortenõukogu ja Lasnamäe Noortekeskuse poolt korraldatav üritus, mille raames noored vanuses 14 kuni 26 külastavad selliseid kohti, mis on tavaliselt nende jaoks suletud ning selle kaudu laiendavad oma silmaringi.

Piltide autor: Ilja Matusihis

Kommentaarid: