Kinos CINAMON Т1 avati uus saal IMAX

0

Sellel nädalavahetusel avati uus kinosaal, kus on kasutusel tehnoloogia IMAX, kinos CINAMON, mis asub Tallinna kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1. Esimese filmina linastus uues saalis „Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)“.

Uue CINAMON T1 kinosaali reedeõhtusel avamisel nägid külalised kauaoodatud põnevusfilmi naissuperkangelastest „Röövlinnud (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)“ esilinastust formaadis IMAX.

Uues saalis on 177 kohta. Kinokülastajad võivad valida standardsed kohad või kategooriate Love ja Premium toolid. Sõltumata valitud kohast tagab tehnoloogia IMAX kujutise maksimaalse kvaliteedi ja kohalolekuefekti kõigi vaatajate jaoks. CINAMON T1 külastajate jaoks on parkla T1 Mall of Tallinn tasuta.

Samal päeval avati ka uuendatud saal Tallinna elanikele hästi tuntud kinos KOSMOS, uute kõrgekvaliteediliste seadmete hulka kuulub ka Baltimaade parim helisüsteem.

„Kui me 2014. aastal uuendasime kino KOSMOS, siis soovisime filmide vaatamisel pakkuda täiesti uusi muljeid. See õnnestus meil tänu formaadile IMAX. Seejärel kasvas CINAMON suureks rahvusvaheliseks kinovõrgustikuks ja nüüd oli äärmiselt õige avada niisugune saal asukohas T1 Mall of Tallinn. Kontseptsioon IMAX ning kaubandus- ja meelelahutuskeskus on otsekui teineteise jaoks loodud. Me jätkame vaatajatele laiema muljete valiku pakkumist nii kaubanduskeskuse uues multiplekskinos kui ajaloolises kinos KOSMOS,“ ütles Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya oma kõnes avatseremoonial.

2005. aastal asutatud Cinamon Holding asub Tallinnas ja on Baltimaade juhtiv kinoettevõtja. Ettevõttel on 8 kino Lätis, Leedus, Soomes ja Eestis, filme näidatakse kokku 40 ekraanil. CINAMONi võrgus töötab üle saja inimese.

Fotogalerii avamisest (autor: Patrik Tamm): https://www.dropbox.com/sh/9b0fk3gzj46wl87/AACBbluwgoGO8KHGLKVoZdC_a?dl=0

Kommentaarid: