T1 keskusesse tekib uus IMAX kinosaal

0

7. veebruaril avatakse Tallinnas kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1 asuvas CINAMONi kinos uus IMAX tehnoloogiaga kinosaal. Esimesena uuel ekraanil näeb filmi “Röövlinnud. (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)”. Piletid on juba müügil.

IMAX-tehnoloogia tagab vaataja jaoks maksimaalse pildikvaliteedi ja kohaloleku efekti. Nüüd on kino Cinamoni tulevases IMAX saalis kaubandus- ja meelelahutuskeskuses T1 käimas seadmete uuendamine, mille tulemusel paigaldatakse uued projektor, ekraan ja helitehnika. Saal mahutab 177 pealtvaatajat, sealhulgas Love ja Premiumkategooriate spetsiaalsed kohad.

Uuendatakse ka tallinlastele tuntud Kosmose kino saali, kuhu paigaldatakse uusim RGB Barco laserprojektor ja Dolby helitehnika. Eesti suurima ekraaniga kino Kosmos pakub peagi filmihuvilistele laiemat valiku võimalust.

„Rahvusvaheline kogemus on näidanud, et IMAX formaat on palju paremini avaldatav mitme saaliga nn multipleksides, kus on olemas ka alternatiivseid valikuid, nagu näiteks kinos CINAMON T1. Tegemist on võidusammuga, mis võimaldab meil pakkuda publikule laiemat valikut muljeid nii multipleksis CINAMON T1, kui ka KOSMOSes,” ütles Cinamon Holdingu juht Tatiana Tolstaya.

IMAX formaat tähendab eksklusiivset sisu, ehk kinoteoseid, mis on filmitud spetsiaalse tehnikaga. Avapäeval esilinastub uues saalis värvikas märulifilm “Röövlinnud. (ja Harley Quinni erakordne vabanemine)”, mille piletid on juba eelmüügis. IMAX-formaadis näidatakse ka Christopher Nolani filmi Tenet, mille põhistseenid linastati 2019. aasta suvel Tallinna Lasnamäe linnaosas, kus asub ka kino ise.

Autojuhid saavad külastada Cinamoni kino T1 kaubanduskeskuses, parkides oma auto tasuta. Täiskasvanute piletite hinnad jäävad vahemikku 9–11 eurot ning piletite ostmisel lojaalsusprogrammi raames tekib võimalus soetada pääset lisasoodustusega, kui ka valida laste-, noorte-, üliõpilas- või pensionipiletit. Suurtele peredele on ette nähtud spetsiaalne perepilet.

2005. aastal asutatud Cinamon Holding asub Tallinnas ja on Baltimaade juhtiv kinoettevõtja. Ettevõttel on 8 kino Lätis, Leedus, Soomes ja Eestis, kus filme näidatakse 40 ekraanil. CINAMONi võrgus töötab üle saja inimest.

Kommentaarid: