Lasnamäe Linnaosa Valitsus laiendas koostööd turvafirmaga

0

Lasnamäel jätkab korra tagamist käesoleva aasta kevadel linnaosavalitsuse tellitud turvateenuse osutaja. Kohalike elanike tagasisidet arvestades lisati valveobjektide loetellu veel kaks ala.

Maikuu keskpaigast tegi turvafirma muutuva graafiku alusel regulaarselt patrullreide Tondiraba, Asunduse ja Tondiloo parkides, Pae promenaadil, Lindakivi platsil, Mahtra tänava rohealadel ning Seli peremänguväljakul. Tulles vastu kohalike elanike pöördumistele ja ettepanekutele laiendas Lasnamäe Linnaosa Valitsus turvalepinguga kaetud objektide loetelu. 

„Linnaosavalitsuse üheks prioriteediks on jätkuvalt turvalisus ja inimeste turvatunne. Saime elanikelt tagasisidet ning otsustasime kiirelt tegutseda. Olemasolevat lepingut on nüüdseks täiendatud ning turvafirma valvatavate objektide hulka on lisatud Mustakivi asumis paiknev „Elutoa tänav“ ja Uus-Pae bussipeatuse piirkond,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Turvateenuse osutajaks on OÜ Patriot Security, kelle ülesandeks on tagada valveobjektidel turvalisus ja avalik kord. Patrullis on alati vähemalt kaks turvatöötajat, kes kannavad vormiriietust ning liiguvad selgelt märgistatud patrullautoga. Turvaettevõttega sõlmitud leping kehtib käesoleva aasta 8. detsembrini. See, milline tuleb järgmise perioodi turvaleping, selgub lähiajal.

Kommentaarid: