Sajad vabatahtlikud panustasid maailmakoristuspäeval Lasnamäe puhtusesse

0

20. septembril toimunud maailmakoristuspäeval ühendasid sajad vabatahtlikud jõud, et muuta Lasnamäe linnaosa puhtamaks. Lasnamäe Linnaosa Valitsus tänab südamest kõiki, kes tulid appi ja andsid oma panuse selle olulise keskkonnaalgatuse õnnestumisse.

„Olen siiralt tänulik kõigile, kes võtsid osa ja aitasid muuta meie kodukohta puhtamaks. Keskkonnahoiu teema on aina olulisem ja iga samm puhtama Lasnamäe suunas on suure tähtsusega,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Koristustalgud korraldas MTÜ Puhta Ilma Koda koostöös kohalike partneritega. Talgutest võtsid osa Emili Kool, Tallinna Kivimurru lasteaed, Tallinna Sikupilli Lasteaed, Tallinna Suur-Pae Lasteaed, Tallinna Laagna Lasteaed-Põhikool, Tallinna Laagna Gümnaasium, Tallinna Lindakivi Lasteaed, Tallinna Loitsu Lasteaed, Tallinna Läänemere Gümnaasium, Tallinna Vormsi Lasteaed, Tallinna Linnamäe Vene Lütseum, Tallinna Mustakivi Lasteaed, Tallinna Raadiku Lasteaed, Tallinna Mahtra Lasteaed, Tallinna Mahtra Põhikool, Tallinna Ümera Lasteaed, mittetulundusühing Lasnaidee ning ettevõtted DHL Logistics Estonia ja Stargate Hydrogen Solutions. Üle kogu Eesti osales maailmakoristuspäeval kokku enam kui 62 000 inimest, nende hulgas olid ka erineva vanuse, rahvuse ja maailmavaatega vabatahtlikud. 

Eestis keskendub maailmakoristuspäev eelkõige väike- ja plastprügi kõrvaldamisele, kuid tänavuse talgupäeva üheks oluliseks teemaks oli ka elektrooniliste sigarettide keskkonnakahju vähendamine. Suurt muret tekitab e-sigarettide ja veipide vale kohtlemine- nende viskamine olmeprügisse või loodusesse, mis kahjustab keskkonda.

Aitäh kõigile osalejatele, kes tulid ja ühiselt muutsid meie linnaosa veelgi puhtamaks!

Kommentaarid: