Lasnamäe Linnaosa Valitsus kutsub elanikke pirukafestivalile

0

Laupäeval, 27. juulil toimub Pae pargis traditsiooniline Pirukafestival. Tegemist on kogupere üritusega. Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib pirukafestivalile kauplejaid.

„Lasnamäe Pirukafestival toimub traditsiooniliselt Pae pargis. Hetkel ootame meie festivaliga liituma erinevate kaupade müüjaid. Festivali päeval on lisaks külalistele pargis ka palju linde, keda palume tungivalt mitte toita. Palve elanikele kehtib nii festivali päeval kui ka muul ajal, kuna toitmine ohustab lindude tervist. Kutsun Lasnamäe elanikke aga ka kõiki teisi festivali külastama!,” ütles Lasnamäe linnaosa vanema asetäitja linnaosa vanema ülesannetes Kirill Klaus.

Laupäeval, 27. juulil kell 11.00 toimub Pae pargis (Paepargi 9) traditsiooniline üritus kogu perele, selle peategelasteks on pirukad ning teised küpsetised. Üritus lõpeb kell 16.00.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib pirukafestivalile kauplejaid. Pirukafestivali puhul eelistatakse pirukate ja teiste küpsetiste müüjaid. Kauplemisaeg kestab kella 11.00-st kuni 16.00-ni. Toidu serveerimisel on kohustuslik kasutada korduvkasutatavaid nõusi. Toitlustuskohad peavad tagama prügi liigiti kogumise võimaluse segaolme-, biolagunevate ning pakendijäätmete sorteerimiseks. Oodatud on erinevad toidu ning meelelahutuse pakkujad. Potentsiaalsed pakkujad peavad arvestama, et pakutud kaup ning meelelahutus sobiksid ürituse formaadiga ning et üritus on alkoholivaba.

Kauplemisele on võimalik registreerida kuni 22. juulini. Lisainfo saamiseks tuleb  helistada telefoninumbrile 6457702 või kirjutada meiliaadressile Johannes-Emmanuel.Allas@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: