Linnaosa Valitsus kutsub osalema tasuta veebiseminaril

0

Lasnamäe Linnaosa Valitsus innustab korteriühistute esindajaid osalema Eesti Kindlustusseltside Liidu korraldataval veebiseminaril “Kuidas ennetada tulekahju ja targalt kindlustada?”. Seminar toimub 22. mail kell 9.00 – 16.30.

Seminari eesmärk on pakkuda vajalikku teavet ja praktilisi näpunäiteid korteriühistutele, et parandada nende teadlikkust tuleohutusest ning aidata neil mõista korteriühistu kindlustuse olulisust ja erinevaid aspekte.

Seminari teemad ja esinejad hõlmavad mitmeid olulisi valdkondi:

  • Tuleõnnetuste ennetamine ja tuleohutusnõuded: päästeameti eksperdid jagavad teadmisi tuleõnnetuste põhjustest, tuleohutusnõuetest ja tuleleviku takistamisest.
  • Korterelamute ümberehitusega seotud küsimused: Tallinna Linnaplaneerimise Ameti peaspetsialist selgitab korterelamute ümberehitusega seotud olulisi aspekte.
  • Elektri- ja gaasiohutus: Tarbijakaitse- ja Tehnilise Järelevalve Ameti eksperdid annavad ülevaate elektri- ja gaasiohutuse olulisusest ning vajalikest meetmetest.
  • Korteriühistu kindlustuse erinevad aspektid: PZU ja Swedbanki asjatundjad tutvustavad korteriühistu kindlustuse erinevaid aspekte, alates lepingu sõlmimisest kuni kahjude vormistamiseni.
  • Kindlustusvaidluste lahendamine: seminaripäeva lõpus arutatakse kindlustusvaidluste lahendamist kindlustuse lepitusorganis, mida selgitab kindlustusseltside liidu lepitaja.

Täpne ajakava asub siin ja registreerumine seminarile toimub samuti veebis. Üritus on eestikeelne.

Kommentaarid: