Lasnamäe Linnaosa Valitsus otsib kauplejaid traditsioonilisele Maslenitsa üritusele

0

Sel kevadel  korraldab Lasnamäe Linnaosa Valitsus taas Maslenitsa üritust. Praegu otsitakse kauplejaid, kes soovivad sündmusel pakkuda toitu ja muud kaupa. 

„Selleks, et see traditsiooniline üritus õnnestuks, on vaja erinevaid komponente alates toredast kontserdist kuni hea seltskonnani välja, kuid olulist rolli mängib ka toit. Otsime praegu ettevõtteid, kes sooviksid Lasnamäe Maslenitsa külastajaid toitlustada, eelkõige eeldame aktiivset osavõttu nendelt, kes pakuksid mitmekesiseid maslenitsa ja vastla- traditsioonidega seotud ning ürituse formaadiga sobivaid toite,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Lasnamäe Maslenitsa toimub 16. märtsil algusega kell 14.00 Pae pargis, Lasnamäe Linnaosa Valitsuse (Pallasti tn 54) parklas. Kavas on kontsert, kohapeal saab osta toitu ja muid kaupu.

Eraldi juhime Teie tähelepanu, et alates eelmise aasta 1. juunist on kõigil Tallinna linnas toimuvatel avalikel üritustel lubatud serveerida toitu ja jooki üksnes korduskasutatavates nõudes ning kasutada üksnes korduskasutatavaid söögiriistu. Samuti tuletame meelde, et kauplemiseks vajalik inventar (sh elektrigeneraator) peab olema tagatud kaupleja enda poolt.

Lasnamäe Maslenitsa ürituse puhul tuleb endale müügiloa taotleda AKIS süsteemi kodulehel https://akis.tallinn.ee/. Registreerimine lõpeb 8. märtsil. Küsimuste korral ja lisainfo saamiseks saab  kirjutada e-posti aadressile german.levenets@tallinnlv.ee või helistada telefoninumbrile 645 7750. 

Kommentaarid: