Lasnamäe Linnaosa Valitsus õnnitleb õpetajaid õpetajate päeva puhul

0

Õpetajate päeva puhul viib Lasnamäe Linnaosa Valitsus kõikidesse oma munitsipaal- haridusasutustesse õpetajatele kringleid.

„Õpetajate töö on kunst ning pedagoogidest sõltub paljuski meie laste tulevik. Minu meelest on väga oluline märgata ja tunnustada nende tööd ja suurt panust haridusellu,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Kokku jõuavad 5. oktoobril enne lõunat magusat kingitused 41 haridusasutusse. Kingitusi linnaosa valitsuse poolt saavad 13 kooliperet ja 28 lasteaia perekonda.

Lisaks toimub Lasnamäe Linnaosa Valitsuse algatusel 6. oktoobril Kultuurikeskuses  Lindakivi ka Lasnamäe aasta haridusvaldkonna tegijate valimine, kus tunnustatakse igast koolist ja lasteaiast selle aasta kõige tublimat töötajat.

Kommentaarid: