Lasnamäe aktiivne suvi ootab noori

0

Alates 7. juunist tegutseb Tondiraba pargis teisipäeviti ja neljapäeviti pop-up noortekeskus, kus toimuvad erinevad töötoad ja üritused. Suvel saab Lasnamäel osaleda mitmetel treeningutel. Avalikuks kasutamiseks on Lasnamäel suvel  avatud kolme kooli staadionid.

„Koostöös ametitega ja teiste partneritega pakume aasta jooksul noortele erinevaid vaba aja veetmise võimalusi ning suvel, kui noortel on koolivaheaeg, muutub see eriti oluliseks. Sel suvel jagub Lasnamäel kõigile noortele enda arendamiseks küllaldaselt võimalusi,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Pop-up noortekeskuses mängitakse laua- ja õuemänge, saab võtta osa hennaga värvimise ja kleepsude töötoast. Lisaks toimub pargis ka orienteerumine. Halva ilma korral toimuvad tegevused Lasnamäe noortekeskuse ruumides (aadressil Punane 69D).

Esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti toimuvad noortekeskuse hoones erinevad tegevused: filmiõhtud, lauamängude õhtu, tuulelohe tegemise töötuba ja muud põnevad erinevas vanuses noortele suunatud tasuta tegevused.

11. augustil on hea ilma korral planeeritud sõit Piritale, kus viiakse läbi liivalosside konkurss. Väljasõiduga on oodatud liituma kõik huvilised. 

Täpsem kava Lasnamäe noortekeskuse tegemiste kohta avaldub veebilehel: noortekeskus.ee

Noortekeskuse tegemisi saab jälgida sotsiaalmeedias: instagram.com/lasnamaenk/

Alates 6. juunist kuni 31. augustini toimuvad Lasnamäel erinevad tasuta treeningud:

Korvpalli treeningud toimuvad alates 6. juunist esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 15.00-16.30 Tondiraba pargi väliväljakul.

Tõukeratta treeningud toimuvad alates 7. juunist teisipäeviti kell 14.00-15.00 Tondiraba pargis ja neljapäeviti kell 14.00-15.00 Tondiloo pargis (Kivila park). Treeningus osalemiseks on vajalik isikliku tõukeratta ja kiivri olemasolu.

Võrkpalli treeningud toimuvad alates 14. juunist teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00-16.00 Tondiraba pargi väliväljakul.

Jalgpalli treeningud toimuvad alates 13. juunist  esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 14.00-16.00 Mahtra põhikooli staadionil (Mahtra 60) ja teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14.00-16.00 FC Ajaxi staadionil (Võidujooksu 8a).

Treeningute programm võib suve jooksul muutuda ja halva ilma korral võib treening ära jääda. Osalejad registreeritakse kohapeal.

Treeninguid ei toimu riiklike pühade ajal – 23. ja 24. juunil ning 20. augustil.

Treeningud on korraldatud koostöös Tallinna haridusameti, Tallinna kultuuri- ja spordiameti, Lasnamäe noortekeskuse ja Lasnamäe linnaosa valitsusega.

Alates 13. juunist on Talllinna elanikele Lasnamäel avatud Mahtra põhikooli (Mahtra 60), Läänemere gümnaasiumi (Vormsi 3) ja Lasnamäe gümnaasiumi (Pae 59)  staadionid, mida saavad kasutada kõik huvilised iga päev kell 8.00–21.00, v.a riigipühadel või kui staadion on välja renditud organiseeritud treeninguteks.

Kommentaarid: