Sel kuul korteriühistute infopäevadel keskendutakse korterite ümberehituse teemadele

0

25. ja 26. mail algusega kell 17.00 toimuvad Lasnamäe Linnaosa Valitsuse maja 1. korruse saalis (aadressil Pallasti 54) Lasnamäe Linnaosa Valitsuse korraldatud korteriühistute infopäevad. 25. mail toimub üritus eesti keeles ning 26. mail vene keeles.

„Ümberehitusega seonduvad teemad on hetkel jätkuvalt aktuaalsed. On äärmiselt oluline, et antud valdkonna nõuetest ja protsessidest oleksid teadlikud kõik korteriühistute esindajad. Samuti peame oluliseks, et korteriühistute esindajate kaudu liiguks informatsioon edasi ka kõigile korteriomanikele, kes korterite ümberehitusi planeerivad või teostavad,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko

Sel korral esinevad Tallinna Linnaplaneerimise Ameti Ehitusosakonna esindajad ja vajadusel vastab küsimustele ka Lasnamäe Linnaosa Valitsuse arhitekt. Infopäevadel käsitletavad teemad: „Korteri ümberehitamised“, „Kuidas esitatakse ja menetletakse ehitusprojekte korterite ümberehitamisel. Korteriühistu juhatuse roll ehitusprojektide menetlemisel“ ning „Korteri ümberplaneerimise teostamine, kandekonstruktsioone muutmata.“

Üritusele oodatakse osalema eelkõige korterühistute esimehi, haldureid ja juhatuste liikmeid, aga on oodatud ka teised korteriühistute liikmed.

Lasnamäe Linnaosa Valitsus ootab endiselt korterühistute esimeeste, haldurite ja juhatuste liikmete poolt pakkumisi, milliseid teemasid võiks järgnevatel infopäevadel arutada. Ettepanekuid võib saata meiliaadressile:lasnamae@tallinnlv.ee.

Kommentaarid: