Kultuurikeskuses Lindakivi toimus Lasnamäe lasteaedade tantsufestival

0

Täna, 28. aprillil toimus Kultuurikeskuses Lindakivi (Jaan Koorti 22) Lasnamäe lasteaedade tantsufestival „Tantsiv kevad 2022“.

„Väga meeldiv oli jälgida, kuidas juba lasteaias käivad lapsed tundsid nii suurt rõõmu tantsimisest. See üritus võiks anda innustust liikumise osas juurde ka noortele ja täiskasvanutele,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Tantsijateks olid 230 last 13 Lasnamäe lasteaiast: Kuristiku, Pallasti, Kirsike, Raadiku, Liikuri, Kihnu, Seli, Lindakivi, Ülemiste, Kivimurru, Loitsu, Arbu ja Ümera Lasteaed.

„Tänu Lasnamäe Linnaosa Valitsuse toetusele korraldab Tallinna Ümera Lasteaed juba kaheksandat korda Kultuurikeskuses Lindakivi Lasnamäe lasteaedade tantsufestivali “Tantsiv kevad”. Festival on traditsiooniliselt pühendatud rahvusvahelisele tantsupäevale, mida tähistatakse 29. aprillil“, ütles Tallinna Ümera lasteaia direktor Linda Eino. „Suur tänu andekatele juhendajatele ja lastele! Kõik 16 tantsunumbrit olid ilusad ja tõid palju rõõmu kõikidele suurtele ja väikestele vaatajatele“, lisas Linda Eino

Kommentaarid: