Lasnamäe noored on oodatud „Noortebörsile“

0

Noortele Lasnamäe elanikele tööturu võimalusi tutvustav sündmus „Noortebörs“ toimub 26. aprillist kuni 29. aprillini Lasnamäe noortekeskuses. Kohale oodatakse 16-26-aastaseid noori, kes soovivad end tööeluks ette valmistada.

„Soovitan kõigil noortel üritusest osa võtta. See on väga hea võimalus, et saada kasulikke teadmisi tööga seotud teemadel. Lisaks saab kohapeal tutvuda erinevate asutuste ja ettevõtete tegevusega ning uurida, mis võimalusi nad pakuvad,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

„Noortebörsi“ üritusel toimub palju erinevaid tegevusi: 26. aprillil on võimalik saada karjäärinõustamist, millele saab ennast kirja panna siin. 27. ja 28. aprillil saab võtta osa põnevatest ja arendavatest töötubadest, kus arutatakse eesmärkide püstitamise, läbipõlemise ja selle ennetamise ning õppimise paindlikkuse teemadel. Töötoad toimuvad enamasti vene keeles, kuid sõltuvalt osalejatest ka eesti keeles.

29. aprillil tulevad üritusele erinevate ettevõtete ja organisatsioonide esindajad (näiteks ENL, Nordelect, Prisma Peremarket, Stockmann, Telia jt), kes tutvustavad oma asutusi ning noortele suunatud võimalusi ja sobivaid töökohti. Lisaks on võimalik saada ülevaadet vabatahtliku tegevuse kohta ning panna end kirja suvepraktikale Lasnamäe noortekeskuses ja Raadiku noortestaabis. Ürituse raames külastatakse ka Eesti Töötukassa Karjäärikeskust.

Täpsem kava saadetakse registreeritud osalejatele. Programmi täienemist saab jälgida siin. Üritusel osalemine on tasuta ning päeva jooksul toimub kohvipause. Registreerimine on avatud kuni 20.aprillini siin

Kommentaarid: