Lasnamäelased annetasid aktiivselt asju sõjapõgenikele

0

Laupäeval, 5. märtsil toimus Lasnamäel asuvas Pae pargis vastlapäeva tähistamine, kus muude tegevuste kõrval sai annetada asju Ukraina sõjapõgenike heaks.

„Mul on hea meel selle üle, et meie üleskutse peale tõid paljud Lasnamäe elanikud vastlapäeva üritusel kohale uusi ja vähekasutatud asju, mida anname üle anda Ukrainast Tallinna saabunud põgenikele. Sõja eest põgenevad inimesed saabuvad siia minimaalse asjade varudega ning selline abi on hindamatu. Tänan kõiki, kes andsid oma panuse,“ ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Kogutud asjad viiakse hiljuti avatud vastuvõtukeskusesse, kus neid jagatakse abivajajatele. Tallinna linn avas eelmisel nädalal vastuvõtukeskuse, kus kaardistatakse inimeste põhivajadused ja pakutakse esmavajalikke teenuseid. Keskus tegutseb aadressil Niine 2 ööpäevaringselt.

Ukrainast Tallinna tulnud põgenikele asju annetada soovivad Lasnamäe elanikud võivad pöörduda linnaosavalitsuse poole täpsustamaks, milliseid asju konkreetselt on praegusel hetkel eriti vaja. Asjade annetamise soovi ja sellega seotud küsimuste korral võib helistada telefonil 6457786 (E-R kl 9-17).

Rohkem infot vastuvõtukeskuse tegevuse kohta leiab siit: https://bit.ly/niinekeskus

Kommentaarid: