Lasnamäel saab nädala jooksul teha tasuta COVID-19 kiirtesti

0

Alates laupäevast, 8. jaanuarist Lasnamäel asuvas Kultuurikeskuses Lindakivi saab teha tasuta antigeeni kiirtesti. Samas jätkab tööd ka nõustamis- ja vaktsineerimispunkt.

„Selleks, et COVID-19 levikut paremini ohjeldada, pakume võimalust teha tasuta antigeeni kiirtesti. Soovime, et koolivaheajalt ning talvepuhkuselt tulijad saaksid ennast kontrollida, enne kui tööle või suuremasse seltskonda minnakse. Kultuurikeskuses Lindakivi saab jätkuvalt nii esimest kui ka teist süsti, tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinide alast nõu,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.  

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) töötab tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetusel kl 10-17. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Kiirtestimise võimalus on olemas 16. jaanuarini (k. a.) ning testida saab vaktsineerimispunkti lahtiolekuaegadel. Testimise teenust osutab Eldred OÜ.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles).

Kommentaarid: