Galerii: Lasnamäe sai talveks eriti uhkelt kaunistatud

0

Lasnamäe linnaosa talvised kaunistused rõõmustavad Tallinna elanikke. Põnevaid installatsioone leidub linnaosa parkides ja rohealadel.

„Soovime, et kõik lasnamäelased saaksid pühademeeleolust osa. Tänavu linnaosa kaunistades panime erilist rõhku Lasnamäe parkidele ja rohealadele. Eriti uhkeid talvekaunistusi leiab Tondiraba, Pae ja Tondiloo parkidest, kuhu kutsume kõiki jalutama,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

Lisaks suurtele parkidele võib talvevalgustust kohata ka väiksematel rohealadel, jõulukuuskede ja teiste üksikute puude peal. Oma kaunistused said ka Laagna tee sillad. Talvevalgustus jääb linnapilti mitmeks kuuks ehk talve lõpuni.

„Paraku peab tõdema, et mõnedele inimestele ei ole talvekaunistused meeltmööda. Mitmed hinnalised installatsioonid on mullu langenud vandaalitsemise ohvriks. Kui märkate, et mõne kaunistuse kallal on vandaalitsetud, andke meile julgelt teada,“ lisas Aus. 

Linnaruumis vandaale tähele pannes saab alati pöörduda ka Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti poole telefonil 14410. 

Vt lisa Lasnamäe linnaosa valitsuse FB lehel.

 

Kommentaarid: