Lasnamäe linnaosavalitsus tuletab meelde: jääle minek on rangelt keelatud

0

Pae järve ja teiste Lasnamäe veekogudele tekkinud jääle minek on keelatud ja eluohtlik. 

„Ühes külmakraadidega tekkis mitmele veekogule ka esimene jää. Oleme juba saanud murettekitavaid teateid Tondiraba pargist, kus inimesed lähevad jääle. Siiski ei maksa oma elu ja tervisega riskida ning tuletame meelde, et Lasnamäe veekogude jääle minek on rangelt keelatud,“ ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus. 

Tänavu esimene jää jõudis Lasnamäele eelkõige Tondiraba parki, mille veesilmad on väiksema sügavusega, kuid sellegipoolest ohtlikud. Eriti ohtlik on märksa sügavam Pae järv ning kiiresti voolav Pirita jõgi, mille jääle minek on samuti kategooriliselt keelatud. 

Peagi tekib Pae järve kaldale ka suur plakat, mis tuletab linlastele meelde, et veekogude jääle minna ei tohi. Kui märkate veekogudel abivajajaid, helistage viivitamatult hädaabinumbrile 112. Avaliku korra rikkumise puhul aitab ka Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet, kellega saab ühendust võtta numbril 14410.

Kommentaarid: