Majaka elupiirkond uueneb – Sinilillekodu kortermaja saavutas maksimaalkõrguse

0

Kesklinna ja Ülemiste vahel asuvas Majaka piirkonnas on täiskõrguse saavutanud järjekordne kortermaja – Sinilillekodu Sikupillis. Kivimurru 7a kinnistule kerkiv 12 korteriga maja valmib 2022. aasta märtsis.

Kinnisvaraarendaja Favorte kodude müügijuhi Elje Hinno sõnul on Majaka piirkonnal suur potentsiaal täituda uute ja rekonstrueeritud elamispindadega. „Vanade ajahambast puretud garaažide ja platside asemele kerkib aina rohkem uusi kortermaju, mis täituvad kiiresti peredega, kes Ülemiste Citysse või kesklinna tööle käivad,“ ütles Hinno.

„Majaka piirkond on tallinlaste seas kõrges hinnas tänu eeskujulikule teede- ja ühistranspordivõrgule, mis võimaldab soovitud sihtpunkti mugavalt jõuda ka autot kasutamata,“ lisas Favorte müügijuht. Samas tekitab Majaka asumi küllaltki suletud planeering barjääri kihavate transpordisõlmede ja elukeskkonna vahel, summutades liiklusmüra ja pakkudes privaatsust võõraste pilkude eest.

Vaiksesse sisekvartalisse ehitatav Sinilillekodu Sikupillis kortermajja on enam kui pool aastat enne maja valmimist alles jäänud vaid kolm korterit. Hinno sõnul on väike valik uusarenduste müüki tuntavalt kiirendanud. „Varasema asemel on hetkel müügis ca neljandiku võrra vähem kortereid, ka on ebakindlad ajad edasi lükanud uute projektide lisandumist turule,“ lausus Favorte müügijuht.

Müügiks on Sinilillekodus läinud nii väiksed 2-toalised elamispinnad, mis sobilikud noortele peredele esimeseks koduks, kui ka suured 5-toalised korterid. „Kodukontori ajastul on aina populaarsust kogunud ruumikad perekorterid, kus kõigile pereliikmetele privaatsust jagub,“ selgitas Hinno.

Sinilillekodu Sikupillis kortermaja ehitab Mitt & Perlebach. Projektijuhi Janek Kuke sõnul on see Mitt & Perlebachi jaoks juba seitsmes projekt, mida Favortele ehitatakse. „Meie koostöö on alati olnud sujuv ja asjalik. Arendaja ja tellija näol on tegemist oma ala professionaalidega. Ehituse poolelt anname kindlasti oma panuse, et lõpptulemus oleks tasemel ja tulevased korteriomanikud rahul,“ ütles Kukk. 

Arenduse kohta leiab lisainfot veebilehelt www.sinililled.ee

Favorte OÜ on 1993. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Favorte eesmärk on kaasaegse ja innovaatilise, samas harmoonilise ja inimlikke vajadusi arvestava elu- ja töökeskkonna loomine, pakkudes energiasäästlikke, personaliseeritud ja funktsionaalseid ruumilahendusi.

Kommentaarid: