Viimaseid päevi saavad pagarid end kirja panna Lasnamäe Pirukafestivalile

0

1. augustil toimub Lasnamäel asuvas Pae pargis kohalike poolt armastatud Pirukafestival, kus kümned pagarid pakuvad maitsvaid küpsetisi. Veel viimaseid päevi saab teada anda oma soovist festivalikülalistele pirukaid ja muud maitsvat pakkuda.

„Lasnamäe Pirukafestivali teevad eriliseks need, ilma kelleta poleks seda olemaski: ettevõtjatest ja eraisikutest pagarid, kes pakuvad maitsvaid küpsetisi. Toetame kohalikku ettevõtlust ning seepärast ontänavu Lasnamäe Pirukafestivalil osalemine tasuta nii eraisikutele kui ka ettevõtetele,“ lisas Svet Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Lasnamäe linnaosa valitsus pakub kauplemispinda ning tagab vajaliku elektriühenduse. Eraisikust müüja saab soovi korral kauplemiseks ühe laua. Korraldajad juhivad tähelepanu, et Pirukafestivali „peategelasteks“ on pirukad ja teised küpsetised, mis on ka peamised festivalikaubad. 

Pirukafestivalil osaleda soovivad eraisikud kui ka ettevõtjad peaks ennast kirja panema 14. juulini. 

Kutsun toiduhuvilisi üles 1. august oma kalendrisse märkima ja festivali külastama. Lasnamäe Pirukafestivali näol on tegemist populaarse kogupere üritusega ning see on hea võimalus tutvustada meie linnaosas tegutsevaid söögikohti, kohalike inimeste gastronoomilisi oskusi ning mitmekesiseid rahvuskööke,“ lisas Svet Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Sel aastal juhitakse festivali külaliste tähelepanu sellele, et Pae pargis pesitsevate lindude toitmine saia ja muu toiduga on rangelt keelatud. Korraldajad panevad inimestele südamele hoiduda keelatud ja lindude jaoks eluohtlikust tegevusest. Lasnamäe Pirukafestivali ajal tuletavad külastajatele seda meelde ka Lasnamäe Noortenõukogu vabatahtlikud. 

Pirukafestival toimub 1. augustil ajavahemikul kell 11-16 Pae pargis. Tegemist on kogu perele mõeldud alkoholivaba üritusega.

Kommentaarid: