Lasnamäel toimuvale Pirukafestivalile oodatakse kohalikke pagareid ja kauplejaid 

0

1. augustil toimub Lasnamäel asuvas Pae pargis kohalike poolt armastatud Pirukafestival, kus maitsvaid küpsetisi pakuvad kümned kauplejad. Oma soovist festivali külalistele pirukaid ja muud toodangut pakkuda peaks teada andma juuli keskpaigaks.

„Juba traditsioonilisele Pirukafestivalile ootame osalema eelkõige Lasnamäe toitlustusettevõtteid ja kohalikke elanikke. Tegemist on populaarse kogupere üritusega ning see on hea võimalus tutvustada meie linnaosas tegutsevaid söögikohti, kohalike inimeste gastronoomilisi oskusi ning mitmekesiseid rahvuskööke,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.  

Sel aastal on Pirukafestivalil osalemine tasuta nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Lasnamäe linnaosa valitsus omalt poolt pakub kauplemispinda ning tagab vajaliku elektriühenduse. Eraisikust müüja saab soovi korral kasutamiseks ühe laua. Korraldajad juhivad tähelepanu, et Pirukafestivali „peategelasteks“ on pirukad ja teised küpsetised, mis on ka peamised festivalikaubad. 

Pirukafestivalil osaleda soovivad eraisikud ja ettevõtjad peaks ennast kirja panema 14. juulini. 

Pirukafestival toimub 1. augustil ajavahemikul kell 11-16 Pae pargis. Tegemist on kogu perele mõeldud alkoholivaba üritusega.

Kommentaarid: