Lasnamäelased tungivad ehitusjärgus Tondiraba parki

0

Lasnamäele rajatavasse linnaosa suurimasse Tondiraba parki tahavad inimesed pääseda juba praegu ning mõned eriti ohjeldamatud on lausa ära murdnud parki ümbritsevad piirded. 

Hetkel käivad Lasnamäel Tondiraba pargi rajamistööd, kuid mitmel korral on pargi territooriumile pääsenud parki ümbritsevaid piirdeid murdnud inimesed. Linnaosavalitsus peab sellist käitumist taunimisväärseks ja koguni ohtlikuks.

„Meieni on jõudnud info, et inimesed sõna otseses mõttes murravad Tondiraba parki sisse. Rajatava pargi territooriumile ebaseaduslikult pääsenud inimene mitte ainult ei ohusta ennast ehitustööde tõttu, vaid võib oma tegevusega häirida väärtuslikku looduskeskkonda. Usun, et paljud tallinlased tahaks uudistada ainulaadset Tondiraba parki, mis pakub mitmekesiseid ajaveetmisvõimalusi. Siiski peab natuke kannatust varuma ning sellega suve lõpuni ootama, sest hetkel käivad seal mitmed heakorratööd,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet. 

Tondiraba pargist saab Lasnamäe suurim park, kus igas vanuses külastajad leiavad endale meelepärase tegevuse. Parki rajatakse mitu mängu- ja spordiväljakut, kuid põhirõhk on pandud unikaalse looduskeskkonna säilitamisele ja arendamisele. Plaanide kohaselt valmib park käesoleva aasta sügiseks. 

Lasnamäe suurima uue pargi käekäiguga saab ennast kursis hoida Tondiraba pargi Facebook’i lehel.

 

Kommentaarid: