Podlasnast oled kuuldunud?

0

Lasnamäel käivitus esimene päris oma taskuhääling, mis valmib kohalike noorte ja linnaosa noortekeskuse koostöös.

Noored ise valivad taskuhäälingusaadetesse teemad ja külalised, valmistavad ette küsimused, töötlevad heli ja intervjueerivad saatekülalisi. Saadete teemaks on kool, muusikaeelistused, reisimine ja hobid, aga ka armastus, igapäevaelu, huumor, looming, universum ja palju muud. Kui teile pakuvad huvi noorte arvamused, tere tulemast Podlasna taskuhäälingusse! Podcasti heli eest vastutab lavanime crxss all tuntud muusik Aleksandr Larens.

„Oleks väga põnev kohtuda ühiskonna elu mõjutavate inimestega eri tegevusaladelt, kunstist poliitikani,“ märkis taskuhäälingu produtsent ja saatejuht Daniel Põld.

„Noortekeskus on koht, kus on alati palju positiivsust ning kohtab sooje ja südamlikke inimesi, just sellepärast soovitan kõigil, kes seda nupukest loevad, saata oma lapsed meie noortekeskusesse,“ jätkab Daniel.

Sellega on raske mitte nõustuda. Tasuta ringid ning kunsti-, jooga-, DJ-, meedia-, psühholoogia-, huumori- ja kultuuriklubid, igal nädalal aset leidvad üritused, võimalus teha koolitöid kohapeal ning süveneda PS4 või lauamängude maailma, veeta aega eakaaslastega, mängida lauatennist või lauajalgpalli – seda kõike pakub Lasnamäe noortekeskus igal tööpäeval.

Oma filiaal on keskusel ka Raadiku kandis. Aadressil Raadiku tn 8b/1-5 (fonolukul tuleb vajutada 5) tegutsevas noortestaabis toimub tasuta ringitegevus. Muuhulgas saab harrastada LegoArti ja kitarrimängu.

Leidmaks noortekeskuse taskuhäälingut, otsige Youtube’is märksõna „Podlasna“.

Kui tahate ise tulla taskuhäälingusaatesse külalisena (sõltumata vanusest), andke oma mõtetest teada e-posti aadressil viktor@noortekeskus.ee.

Kommentaarid: