Kaugõpe pole põhjus liikumisrõõmust loobuda

0

Detsembrikuus korraldas Tallinna Linnamäe Vene lütseum 20-päevalise väljakutse, mille jooksul osalejad pidid iga päev läbima 6000 sammu.

Kokku võttis väljakutsest osa ligi 110 gümnaasiumiõpilast ja õpetajat, neist 50 saavutasid korraldajate poolt püstitatud eesmärgi. Aasta viimasel päeval loositi kõigi tingimused täitnud osalejate vahel välja 20 auhinda lütseumilt, linnaosavalitsuselt, Tallinna spordi- ja noorsooametilt ning teistelt koostööpartneritelt. 

„Talvel ja eriti kaugõppel olles liiguvad kooliealised aina vähem, mis paneb löögi alla nende tervise. 6000 sammu võib esmapilgul tunduda lühikese vahemaana, kuid ka see pani õpilasi rohkem ja innukamalt liikuma,“ ütles väljakutsest osa võtnud lütseumi abiturient Mark Jefimov.

Liikumiskampaania ei jäänud ka kooli kehalise kasvatuse õpetajate tähelepanuta, mis peegeldus heades ainehinnetes.

Kommentaarid: