Veel kolm päeva oodetakse lasnamäelastelt kaunistatud akende fotosid

0

Aasta lõpuni saavad lasnamäelased esitada konkursile „Kauneim jõuluaken“ fotosid oma talvepühadeks kaunistatud akendest ja rõdudest.

“Hiljuti langes maha lumi, tänavate ja majaakende jõuluvalgustus aitavad kaasa piduliku õhkkonna loomisele. Mul on hea meel, et ka sel keerulisel ajal kaunistavad inimesed vaimustusega pühadeks oma kortereid ja maju. Paar nädalat saime linnaosa elanikelt fotosid huvitavalt ja eredalt kaunistatud akendest ja rõdudest. Tuletame meelde, et veel kolm päeva saab konkursil osalemiseks saata fotosid talvepühadeks kaunistatud akendest. Parim neist saab kõige kaunimalt kaunistatud Lasnamäe akna tiitli,” ütles Lasnamäe vanem Vladimir Svet.

Pildid jõuluteemalistest akentest saab konkursile saata 31. detsembrini. Oodatud on pildid kaunistatud aknast või tervest majast Lasnamäel. Pildid saata e-posti aadressile lasnamae@tallinnlv.ee pealkirjaga „Konkurss“ juurde lisades maja aadressi.  Osaleda võivad nii kujunduse autorid ehk konkreetse korteri elanikud kui ka – kaunistatud kortermaja puhul – korteriühistute esemehed. Igalt osalejalt võetakse vastu üks hea kvaliteediga digitaalne foto. Lisainfot saab telefonil 645 7739.

Facebookis toimuva rahvahääletuse tulemusel valitakse kõigi osalejate vahel kolm kaunimat akent. Avalik hääletus toimub juba tuleval aastal, ajavahemikul 4.-13.jaanuarini. Võitjad kuulutatakse välja 15. jaanuaril.

Kolm esikoha väärilist osalejad saavad Lasnamäe Linnaosa Valitsuse meeneid.

Kommentaarid: