Lasnamäe linnaosa vanem võtab elanikke taas telefoni teel vastu

0

Sel neljapäeval, 24. septembril jätkab Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet telefoni teel elanike küsimustele vastamist, kuna koroonaviiruse leviku tõttu pole linlastel turvaline tulla tavaformaadis vastuvõtule.

„Esiteks on selline elanike vastuvõtmise formaat tingitud asjaolust, et sel perioodil on leviva COVID-19 tõttu üsna ohtlik korraldada vastuvõtte. Kuid viirus ei tohiks olla takistuseks kiireloomuliste probleemide lahendamisel. Suve jooksul on elanikel tõenäoliselt kogunenud palju küsimusi, mida saab sel neljapäeval telefonitsi minuga arutada, ”ütles Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet.

Vastuvõtupäev jäi samaks, kuid kellaaeg on muutunud – alates septembrist saavad kõik oma küsimustele vastused saada neljapäeviti kell 15-16, helistades 645 7780, linnaosavalitsust füüsiliselt külastamata. Eelnev registreerimine pole vajalik.

Lasnamäe linnaosavalitsusele saab alati oma küsimusi esitada ka e-posti teel aadressil lasnamae@tallinnlv.ee, helistades infolauda 645 7700 või kirjutades Facebooki lehel https://www.facebook.com/Lasnamae/.

Kommentaarid: