Nüüd septembris: Lasnamäel filmitud Teneti esilinastus lükkub uuesti edasi

0

Christopher Nolani lavastatud filmi “Tenet” esilinastuse kuupäev on juba neljandat korda edasi lükatud. Rahvusvahelisest luurest jutustava eepilise märulifilmi ilmumise kuupäev on nüüd teadmata – eeldatavasti “Tenet” ilmub ekraanidele augusti lõpus või septembris. 

Esmaspäeval teatas Warner Bros., et eemaldab “Teneti” oma lähiaja esilinastuste kavast, mis annab suure löögi filmitööstusele ajal, mil kinod lootsid Christopher Nolani ulmetrilleri abil taasavamisele hoogu juurde anda, kirjutab The Washington Post.

Warner Bros.-i Euroopa lehel on Teneti esilinastuse kuupäevaks endiselt 12. august. Washington Posti hinnangul film võib esilinastuda väljaspool USA-st varem kui riigi sees, mis ei ole tavapärane praktika Hollywoodi filmide linastamiseks. Veel ühe võimaliku Euroopa esilinastuse kuupäevana Washington Post, viidates oma allikatele, nimetab 26. august.

Teneti treiler

Nolani lavastatud film põhineb ta enda stsenaariumil, ta kasutab loo ekraanidele toomiseks IMAXi ja 70 mm filmi kooslust. „Tenet” filmiti seitsmes riigis asuvates võttepaikades.

Filmis astuvad üles John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, Michael Caine ja Kenneth Branagh. 

“Tenet” pidi esialgsete plaanide järgi kinodesse jõudma 17. juulil, ent lükati siis 31. juulile. Nüüd lükati esilinastust juba teist korda edasi.

Kommentaarid: