Lasnamäe linnaosavanem: Laagna tee vajab kiiruskaameraid

0

Lasnamäe linnaosavanem Vladimir Svet on seisukohal, et laupäeval Laagna teel aset leidnud avarii valguses on vaja sellele tänavale panna kiiruskaamerad.

“Selles traagilises õnnetuses hukkus kaks inimest ja mitmed said tõsiselt vigastada. Ma tahan avaldada kaastunnet hukkunute lähedastele ja soovida kiiret paranemist kõigile kannatanutele,” ütles linnaosavanem Svet. “See tragöödia peaks panema meid mõtlema selle peale, kuidas muuta Ida-Tallinna peamine magistraal ehk Laagna tee turvalisemaks.”

Svet möönis, et toimunu asjaolud on veel selgumisel, kuid praeguse info põhjal võib järeldada, et avarii peapõhjusteks olid kiiruseületamine ja ohtlik manööver. „Kuna kiiruspiirangut Laagna teel rikutakse regulaarselt, ei näe ma muud tõhusat võimalust selle probleemi lahendamiseks, kui kaamerate paigaldamine sellel teel,“ kommenteeris linnaosavanem Vladimir Svet.

Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustati kriminaalmenetlust. Politsei palub kõigil, kes nägid Laagna teel juhtunud liiklusõnnetust pealt, anda sellest teada 112 või kirjutada aadressil pohja.lmt@politsei.ee.

Svet lisas, et Laagna tee ohutus vajab veel terviklikumat analüüsi, mis aitaks leida täiendavaid võimalusi liiklusturvalisuse tagamisel.  

Kommentaarid: